Tank benzin tidligt eller sent

Prisen på benzin er ikke statisk – derfor kan det godt betale sig at følge med I, hvad det koster. Det kan faktisk løbe op i over 1000 sparede kroner om året. Ifølge FDM skal du tanke tidligt eller sent for at slippe billigst muligt. Listepriserne indstilles nemlig hver dag kl. 10, og i timerne efter er brændstoffet dyrest.
”Der kan i gennemsnit være en krone at spare i forhold til listeprisen, hvis man tanker brændstof inden kl. 10 om formiddagen, sidst på dagen eller om aftenen. Du kan under alle omstændigheder være sikker på, at brændstoffet er dyrest kl. 10 og i timerne derefter,” forklarer Allan Skytte Christensen, som er forbrugerøkonom i FDM.
Desuden kan stiger priserne hen mod weekenden ligesom man med fordel vælge ubemandede tankstationer frem for tankstationerne langs motorvejene.
”Priserne i lokalområderne bestemmes ofte af priskrig mellem de enkelte stationer. De holder øje med konkurrenterne og vil naturligvis helst være billigst, og det kommer forbrugerne til gode,” siger Allan Skytte Christensen.
FDM har lavet et site – www.benzinpriser.dk, der også findes som App.

Skriv et svar