Tuber, bøtter og bægre gemmer på guld

Written by on 2. februar 2013 in Mad, Penge, Rester, Skønhed & Personlig pleje - 3 Comments
foto[10]

Jeg har svært ved at få det sidste ud af min tandpastatube. Det samme gælder mayonaisen i plasticflasken. Så er der cremen, hvor der altid sidder en betragtelig del tilbage. Ketchuppen, hvor det sidste ikke vil ud. Youghurtkartonen med en ekstra portion. Men også det er jeg holdt op med at smide ud.
Det er når det kommer til stykket nok ikke mange håndører, der er tale om, men min ansigtscreme er da ikke helt billig og der er i hvert fald til en uge ekstra, når jeg klipper den op.
Det samme med mayonaise og ketchup – der er i hvert fald til de næste fem gange og når jeg nu har lovet mig selv, at jeg absolut intet vil smide ud, så tømmer jeg dem og putter resten i en lille bøtte med låg.

3 Comments on "Tuber, bøtter og bægre gemmer på guld"

 1. Jette Skov 17. marts 2013 at 16:33 · Svar

  Jeg læste om resterne i tuber og plasticflasker.
  jeg gør det at jeg klipper dem over. Den øverste, der ellers skulle smides ud, klipper jeg lidt op i siden. så kan den fint gå over tuben med indhold og holde det frisk..

  • Trine 17. marts 2013 at 16:41 · Svar

   Smart, Jette! Tak for tippet.

 2. Mette Østergård 27. marts 2013 at 15:15 · Svar

  Ofte kan det være svært at få det sidste ud af bøtter/dåser/ketchupflasken. Det kan anbefales at investere i Tupperwares smalle dejskraber, som får det hele med. Det koster lidt at købe den, men det er godt givet ud. :-)

Leave a Comment