Nøjsom ikke nærig

Written by on 28. august 2013 in Mød hr. og fru nøjsom - 4 Comments
Kaffescrub

Nogle har måske fået det indtryk, at jeg forsager luksus og går efter at spare en femøre, hvor jeg kan.

Men sådan er det ikke – min nøjsomhed bunder i et behov for at spare/skære ned på det, der (for mig) er ligegyldigt forbrug, for så til gengæld at give den gas med det der er vigtigt (for mig): ordentlig mad, oplevelser med mine børn, den lille luksus i hverdagen. 
Det lille fad af kongelig porcelæn jeg har stående ved min køkkenvask illustrerer det meget godt – den lækreste håndsæbe med ingefær fra Tromborg, min egen kaffescrub og så bøtten med den lækre håndcreme, der er skåret op, så jeg får al cremen med. Nøjsom og lækker.

4 Comments on "Nøjsom ikke nærig"

 1. Maria 11. april 2013 at 09:58 · Svar

  kaffescrub?? Kunne du dele hvad den er lavet af? ud over kaffegrums?
  Den vil jeg rigtig gerne prøve. Bruger selv olie og saltflager og det er lækkert (og billigt). Men vil da meget gerne uddybe mit lager af hjemmelavede produkter.

  Mange hilsner Maria

  • Trine 11. april 2013 at 10:06 · Svar

   Hej Maria – ja da – kaffen fra stempelkanden tilsat olie – er super af afslutte med, når jeg har vasket op og ordnet gryder m.m.efterfulgt at håndcreme.

 2. ida 11. april 2013 at 15:40 · Svar

  Du har så meget ret med dit indlæg om nøjsom ikke nærig.
  Det overflødige forbrug af alt muligt man egentlig ikke har brug for, kan sagtens skæres ned! Er det ikke i bund og grund noget med, om man har brug for tingene eller bare syntes det ville være sjovt at eje endnu mere!!
  Jeg elsker luksus, og sætter mere pris på det, da det ikke er hverdagskost!

 3. Jeannette 14. april 2013 at 20:25 · Svar

  Kommer lige med endnu en god blanding til hænderne, når I nu er igang… En rigtig god blanding til at gøre hænder bløde og lækre er en scrub af olivenolie og sukker… :-)

Leave a Comment