Rikke laver selv sin scrub

To gange om ugen skrubber jeg hele min krop i en grød af olivenolie og kaffe. Efter at jeg er begyndt på det, har jeg slet ikke brug for bodylotion mere. Min hud er altid helt glad og blød. Her er hvad jeg gør:

 Tag en lille skål og hæld 2 dl. olivenolie (gerne den billige fra Netto) i. Fyld op med kaffe (gerne den allerbilligste). Rør rundt til du har en ensartet grød. Smør på hele kroppen og begynd at skrubbe. Hvis man lader blandingen sidde i få minutter virker det endnu bedre.
Jeg vil aldrig kunne leve uden mine (meget billige) skrubbe-ture.
Rikke Juul. Psykolog

9 Comments

 1. Kære Rikke, jeg har lige prøvet sin kaffeskrub og jeg er blød som en nyfødt! Fungerer det også med kaffegrums? Så har man glæde af kaffen to gange.

  Hav det fantastisk!

  Marianne

 2. Jeg er begyndt at bruge sukker, lidt olie og brugte tebreve som ansigtsscrub. Det kvikker huden fantastisk op. Bogen (Fattiglus på 1.klasse ) anbefaler godt nok kamillete, men det er også godt med almindelig te. Der står også at kaffegrums er godt.

 3. Er lidt nysgerrig: giver kaffeskrubbeblandingen ikke problemer med kloakken til bruseren når man skyller det af igen?

  Mvh
  Mette

 4. Jeg har prøvet en gang kaffe scrub. Jeg brugte olie og kaffegrums, det virker helt fantastisk, det sviner lidt, men er let at skylle af og nu er huden dejlig blød. Det virker faktisk lige så godt som en dyr saltscrub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *