Håndarbejde til salg

Håndarbejde til salg

En smuk islandsk uldsweater, en sangkuffert og betrækket til en hynde med en fin håndskrevet hilsen. Det er blot nogle af de ting, jeg har købt i Facebookgruppen ‘Færdigt håndarbejde til salg’, som jeg fornylig er blevet medlem af. Og jeg bliver simpelthen nødt til at  dele min begejstring. Her mødes dygtige håndarbejdsmennesker og sælger til sådan nogle som mig, der ikke er så god til hverken at strikke eller sy. F.eks. er der en kvinde, der har syet en fin hynde efter mål, til min slagbænk af stof, jeg sendte til hende. En anden har hæklet små dyr til en sangkuffert, jeg har givet min guddatter og endelig har jeg fået strikket en islandsk sweater af det fineste uld. Alt sammen til yderst rimelige priser. Tjek det ud – det vrimler med fin babystrik i merinould, smykker, akvareller, uldne sokker…. OK, der er mange forskellige stilarter og hver har sin smag, men der er også rigtig meget lækkert og folk er simpelthen så søde. Både billigere og mere personligt end meget af det, man kan købe andre steder.

https://www.facebook.com/groups/189977014440324/

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu