Inspiration til boligindretning

Inspiration til boligindretning

Noget af det, der har overrasket mig mest ved at blive nøjsom er den kreativitet, der opstår. Når jeg står foran mit køleskab og har den bundne opgave, at jeg skal lave mad af det, der er derinde, så bliver jeg kreativ. Sætter nye ting sammen, bruger andre ingredienser, laver retter jeg ikke har lavet før.

Det samme med boligindretning. Der er jeg dog ikke nået til endnu, men det er der nogen, der er .

Tjek bloggen www.ikeahackers.net – udgangspunktet er IKEA-møbler, men de er genbrugt, brugt på en anden måde, sat sammen på en måde, man ikke lige selv havde forstillet sig. Så har du brug for inspiration til din bolig og vil du tage udgangspuntk i noget af det du allerede har eller i forholdsvis billige IKEA-møbler, så tjek siden ud.  Og husk nu at dele og bidrage!

Nyd f.eks. tv-møblets nye indretning til børnekrog med madras og tavlelak. Genialt!

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Uuuuu ELSKER Ikeahackers.net.

    Der er så mange gode ideer. Har du set alle lamperne de har? Nogen er RIGTIG gode 🙂

    Jeg fik selv et hack publiceret derinde i efteråret engang. Det var sjovt at prøve.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu