Nøjsom ikke nærig

Nøjsom ikke nærig

Nogle har måske fået det indtryk, at jeg forsager luksus og går efter at spare en femøre, hvor jeg kan.

Men sådan er det ikke – min nøjsomhed bunder i et behov for at spare/skære ned på det, der (for mig) er ligegyldigt forbrug, for så til gengæld at give den gas med det der er vigtigt (for mig): ordentlig mad, oplevelser med mine børn, den lille luksus i hverdagen. 
Det lille fad af kongelig porcelæn jeg har stående ved min køkkenvask illustrerer det meget godt – den lækreste håndsæbe med ingefær fra Tromborg, min egen kaffescrub og så bøtten med den lækre håndcreme, der er skåret op, så jeg får al cremen med. Nøjsom og lækker.

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. kaffescrub?? Kunne du dele hvad den er lavet af? ud over kaffegrums?
  Den vil jeg rigtig gerne prøve. Bruger selv olie og saltflager og det er lækkert (og billigt). Men vil da meget gerne uddybe mit lager af hjemmelavede produkter.

  Mange hilsner Maria

  1. Hej Maria – ja da – kaffen fra stempelkanden tilsat olie – er super af afslutte med, når jeg har vasket op og ordnet gryder m.m.efterfulgt at håndcreme.

 2. Du har så meget ret med dit indlæg om nøjsom ikke nærig.
  Det overflødige forbrug af alt muligt man egentlig ikke har brug for, kan sagtens skæres ned! Er det ikke i bund og grund noget med, om man har brug for tingene eller bare syntes det ville være sjovt at eje endnu mere!!
  Jeg elsker luksus, og sætter mere pris på det, da det ikke er hverdagskost!

 3. Kommer lige med endnu en god blanding til hænderne, når I nu er igang… En rigtig god blanding til at gøre hænder bløde og lækre er en scrub af olivenolie og sukker… 🙂

 4. Jeg klipper altid tuber op, for at bruge det hele, er til gengæld irriteret over købemarmelade i glas, her kan man aldrig få det sidste ud, fordi glassene skal være så smarte, kun nogle mærker har runde glas, hvor man nemt kan få det sidste ud

  1. Det er en god ide Conni – det gør jeg også – og skriver snart lidt om det. Tak for dit bidrag.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu