Nogle har måske fået det indtryk, at jeg forsager luksus og går efter at spare en femøre, hvor jeg kan.

Men sådan er det ikke – min nøjsomhed bunder i et behov for at spare/skære ned på det, der (for mig) er ligegyldigt forbrug, for så til gengæld at give den gas med det der er vigtigt (for mig): ordentlig mad, oplevelser med mine børn, den lille luksus i hverdagen. 

Det lille fad af kongelig porcelæn jeg har stående ved min køkkenvask illustrerer det meget godt – den lækreste håndsæbe med ingefær fra Tromborg, min egen kaffescrub og så bøtten med den lækre håndcreme, der er skåret op, så jeg får al cremen med. Nøjsom og lækker.

Tilmeld Nyhedsbrev

Modtag hver måned grønne tips og inspirerende historier om mennesker, der skridt for skridt går i en grønnere retning.

Tak for din tilmelding