I disse dage dumper der spændende kataloger ned i postkassen med masser af aftenskoletilbud. Der er rigtig mange spændene tilbud inden for kunst, musik, foredrag, gymnastik osv. Der er bare den ulempe, at det er smadder,hamrede dyrt! Men der findes alternativer.

Er man til klassisk musik og bor i København, er Det Kongelige Danske Musikkonservatorium et godt sted at starte. Her spiller dygtige studerende koncerter af høj kvalitet. Nogle af dem er med entre, men en hel del er gratis koncerter. Desuden er der den ekstra gevinst at ”studiescenen” er det gamle radiohus´ koncertsal som er et fantastisk smukt rum.
http://www.dkdm.dk/Det-sker/Kalender

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf