Er din teenager eller du selv vild med de nye danske musiknavne, men synes at priserne på koncerterne er lidt hambre? Så  findes der heldigvis masser af cafeer, restauranter og arrangementer, hvor man sommeren kan nyde gode gratis koncerter. Café Nemoland på Christiania er et af de steder, hvor det er godt  at komme – dels er det hyggeligt og så er der tradition for, at mange af de rigtig gode og aktuelle danske navne spiller der ganske gratis.Gratis koncerter er lige i nojsoms ånd. Her i sommer kigger bl.a.  Lukas Graham, Wafande, Ulige Numre, Duné, Fallulah, Per Vers, Billy Cross, Tørfisk og Karen Mukupa forbi. Husk at støtte arrangementet ved at købe lidt ekstra i baren – det er derfor de gør det og det skal man selvfølgelig støtte.

Tjek: https://nemoland.dk/ og skriv gerne ind med links til andre steder, der gør det samme.

Er du mere til klassiske koncerter er der jævnligt gratis koncerter hos Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Koncerterne er både uformelle værkstedskoncerter, til kammermusikkoncerter og store orkester- og operaproduktioner.

Tjek kalenderen på www.dkdm.dk 
De danske kirker er også et god sted at lede efter gratis koncerter – tjek din lokale sognekirke. I løbet af vinteren er der som regel både korkoncerter, klassiske koncerter og sågar også gratis foredrag med aktuelle personer.