Selv hader jeg for det meste udsalg. Jeg synes som oftest man bruger alt for mange penge på noget, som man egentlig ikke rigtig har brug for, men som man køber mest fordi man sparer noget og bliver grebet af en stemning om at man må slå til NU. Men det er måske fordi, jeg aldrig har fundet det helt rigtige på udsalg.

Alligevel benytter jeg mig af udsalgssæsonen. For et af de rigtig godt råd, når det kommer til at skære toppen af sine udgifter, er at  købe de ting, man har brug for udenfor sæsonen. Havemøbler og badetøj er altid dyrest i maj, priserne på julepynt og lyskæder topper i november og december. Men efter jul og i januar er der helt generelt tilbud på mange ting.

Selv har jeg tænkt mig at købe nye lyskæder til træerne udendørs nu – mange steder er de sat ned med 50-75 pct., jeg skal også have lidt nyt julepynt, jeg kan glæde mig over, når jeg finder kasserne frem til december næste år. Og så fylder jeg op med hvad vi mangler af øvrige ting – bl.a. en ny dyne, håndklæder, og sengetøj. Endelig køber jeg vintertøj til min datter. Flyverdragter, vanter, huer, regntøj, termotøj sælges nu så billigt, at jeg fylder op til det næste års tid.

Hvad ved du, at du kommer til at mangle og hvorfor ikke købe det nu?

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf