Det er ikke fordi vi holder fester hver weekend. Men med jul, fødselsdage, mærkedage og så videre har vi nok en større komsammen ca. en gang om måneden. Og det koster. Selvfølgelig først og fremmest på mad- og vin-kontoen, men det vil  jeg ikke spare på. Nej, det er engangsservicet, der løber op.  Så istedet for flere gange om året at købe paptallerkner, plastickrus og engangsbestik har jeg én gang for alle investeret i at have rigtigt service nok til 20 mennesker. Jeg har valgt det billigeste fra IKEA. Og når jeg regner sammen på, hvad forskellen er i pris, så er det BILLIGERE at købe noget, der ikke skal smides ud.

Det vil sige, at det er lige så billigt at købe det billigste hos IKEA, som at købe engangsservice. Små 500 kr. vil det koste mig at købe engangsservice til 6 årlige fester. I IKEA kan jeg få bestik, tallerkner, vandglas og rødvinsglas til 18-20 mennesker for 350 kr. Og jeg kan meget bedre lide tanken, at jeg kan vaske det op og bruge det igen og igen.

Indrømmet det kræver lidt plads. Men det meste kan pakkes ned i en flyttekasse, der kan stå i skuret eller i loftsrummet.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf