De fleste af os drømmer om at komme tæt på de lokale og se de ”skjulte” perler, når vi tager på ferie. Men hvordan? Der findes et  et verdensomspændende net af guider, der i princippet viser rundt i deres by ganske gratis. Folk, der typisk har en særlig interesse for kunst, kultur, arkitektur eller hvad det nu kan være og gerne vil dele det med andre. I København kan man f.eks. møde op foran Rådhuset hver dag kl. 11 og delte i en tre timer lang Copenhagen Free Walking Tour og ligesådan findes det masser af andre byer verden over. Men helt gratis er det ikke – der er lagt op til, at man betaler det man har lyst til og som man synes turen er værd. En sådan guidemulighed findes i mange byer.

Se bl.a. mere på www.globalgreeternetwork.info

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf