Tørt brød og endeskiver, skæres i terninger, fryses ned og bruges til croutoner.
Tørt brød
af Trine Baadsgaard | 10. maj 2012 | Mad | 1 Kommentar
1 Kommentar
Indsend Kommentar Annuller svar
Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.





God íde at bruge endeskiver og brødskiver, der er blevet tørre. Man behøver ikke at fryse brødterningerne
dem. Man kan blot lægge dem på en tallerken e. lign, til de er helt tørre, og derefter putte dem i en plastpose. Så kan man have dem liggende i månedsvis, til man skal bruge dem. Tørre brødterninger kan også bruges i en ovnret: Skinketern, ostetern og brødtern kommes i et ildfast fad, overhældes med sammenpisket æg og mælk/fløde, og bages til æggemassen er stivnet og overfladen gylden. Denne ret kender jeg fra Østrig, hvor man kan købe poser med brødtern i supermarkederne.