For pokker, hvor skal man smørre mange madpakker igennem sit liv med 2-3 børn i husstanden. Kombineret med det faktum, at danskerne smider omkring 65 kilo mad pr. person ud om året gør jo, at en del af de rester, bør kunne anvendes i madpakken og det kan de. Hos os har svaret været små bøtter. Heri putter jeg bl.a.:

  • En rest ris, blandet med finthakkede grøntsager og lidt olivenolie.
  • En kogt kartoffel, hakket og rørt i et æg og hurtigt vendt på panden.
  • En rest kød i terninger – spises med tandstik
  • Råkosten fra aftensmaden
  • Stegt fisk røres med lidt mayonaise og citronsaft
  • Kyllingbryst i skiver
  • Dip af creme fraiche til agurke og gulerodsstave
  • Pastasalat

Når man først sætter sig det for, er der faktisk helt utrolig mange ting, man kan blandet på en ny måde, putte i bøtter og på den måde både få tømt køleskabet og skabt en god variation i madpakkerne.

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Modtag hver måned grønne tips og inspirerende historier om mennesker, der skridt for skridt går i en grønnere retning.

Tak for din tilmelding