Jeg har svært ved at få det sidste ud af min tandpastatube. Det samme gælder mayonaisen i plasticflasken. Så er der cremen, hvor der altid sidder en betragtelig del tilbage. Ketchuppen, hvor det sidste ikke vil ud. Youghurtkartonen med en ekstra portion. Men også det er jeg holdt op med at smide ud.
Det er når det kommer til stykket nok ikke mange håndører, der er tale om, men min ansigtscreme er da ikke helt billig og der er i hvert fald til en uge ekstra, når jeg klipper den op.
Det samme med mayonaise og ketchup – der er i hvert fald til de næste fem gange og når jeg nu har lovet mig selv, at jeg absolut intet vil smide ud, så tømmer jeg dem og putter resten i en lille bøtte med låg.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf