Tuber, bøtter og bægre gemmer på guld

Tuber, bøtter og bægre gemmer på guld

Jeg har svært ved at få det sidste ud af min tandpastatube. Det samme gælder mayonaisen i plasticflasken. Så er der cremen, hvor der altid sidder en betragtelig del tilbage. Ketchuppen, hvor det sidste ikke vil ud. Youghurtkartonen med en ekstra portion. Men også det er jeg holdt op med at smide ud.
Det er når det kommer til stykket nok ikke mange håndører, der er tale om, men min ansigtscreme er da ikke helt billig og der er i hvert fald til en uge ekstra, når jeg klipper den op.
Det samme med mayonaise og ketchup – der er i hvert fald til de næste fem gange og når jeg nu har lovet mig selv, at jeg absolut intet vil smide ud, så tømmer jeg dem og putter resten i en lille bøtte med låg.

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Jeg læste om resterne i tuber og plasticflasker.
    jeg gør det at jeg klipper dem over. Den øverste, der ellers skulle smides ud, klipper jeg lidt op i siden. så kan den fint gå over tuben med indhold og holde det frisk..

    1. Smart, Jette! Tak for tippet.

  2. Ofte kan det være svært at få det sidste ud af bøtter/dåser/ketchupflasken. Det kan anbefales at investere i Tupperwares smalle dejskraber, som får det hele med. Det koster lidt at købe den, men det er godt givet ud. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu