Brugte bøger på Amazon

Brugte bøger på Amazon

Jeg køber indimellem udenlandske bøger på Amazon, som jeg ikke kan få herhjemme og medmindre det er gaver, så går jeg altid efter de brugte eksemplarer. Man kan som regel vælge, hvor slidt et eksemplar man vil have og prisen afspejler sig selvfølgelig i det. Ofte skal man jo kun læse bogen en enkelt gang.

www.amazon.com

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Da man jo netop ofte læser en bog 1 gang, er biblioteket en fantastisk opfindelse!
  Det gælder også e-bøger på https://ereolen.dk/ (selvom den efter forliste forhandlinger med bogbranchen er blevet lidt “fattigere” i udvalget)
  eller lydbøger på https://netlydbog.dk/

  God fornøjelse!
  //Mie

 2. Man skal bare holde øje med portoen hvis man køber fra amazon.com!
  Selv om min indstilling unuder one-click-shopping var sat til standard international forsendelse, blev bøgerne til EN cent alligevel sendt international priority, hvilket betød at en bog til en cent kom til at koste 100,41 kroner!

  De private sælgere på Amazon.co.uk tager heldigvis meget mindre i porto, så dem vil jeg holde mig til.

  Er der nogen der ved hvor man kan sælge bøger på engelsk i Danmark – krimier og thrillers og chick lit?
  Jeg vil gerne have lidt mere end en cent for dem – 5-10 kr …

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu