Har du brug for byggematerialer, fliser, sten, vinduer, døre – så tjek genbyg.dk –  Danmarks største online handelssted for brugte byggevarer. Udover et stort udvalg af brugte ting til gode priser, er der også helt særlige unika og varer med en speciel historie til salg. Lige nu f.eks. panelerne fra entreprenør Knud Højgaards Hellerup-villa. Selv er jeg ærgerlig over, at jeg ikke tjekkede det, da jeg i sin tid skulle have stengulv i mit drivhus, for hvor ville det have klædt huset med et patineret gulv. Ideen hermed givet videre. Brugte byggematerialer.

www.genbyg.dk

 

 

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf