Fik du købt de julegaver, du gerne ville? Fandt du det helt rigtige ? Undgik du at bruge flere penge, end du ønskede på gaverne?

Jeg ved, at jeg gjorde. Men det er også første gang. I mange år har jeg i panik de sidste dage inden jul brugt alt for mange penge, fordi det med gaverne nu bare skulle overståes – koste hvad det ville. I år har jeg grebet det anderledes an.

Det startede tidligt på året, hvor jeg faldt over et rigtig godt tilbud på en  stol til min søn, som jeg vidste han ønskede sig til sit værelse. Jeg købte den og stillede den på loftet. Og så skrev jeg ellers en lille liste på min telefon over, hvilke mennesker, jeg skulle give gaver i året der kom. På den måde fik jeg det så at sige ind i knolden – og da jeg f.eks. var på Elba i sommer, fandt jeg det smukkeste armbånd til min mor, som jeg købte. Jeg købte også en lokal parfume til min veninde. Lidt senere  købte jeg et par svømmetimer af en skøn svømmelærer min datter gik hos til min kæreste – og lagde det under træet som et gavekort. Julekjolen til min datter i rød med pailletter og strutskørt fandt jeg på et loppemarked i september. Da vi nåede frem til december gjorde jeg status og manglede blot ganske lidt. Jeg har i år fundet gode gaver til priser jeg har råd til. I januar kan jeg derfor begynde at spare op til sommerferien, fremfor at betale af på gælden til de alt for dyre julegaver (som skete sidste år..).

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf