Nettet vrimler med sjove, flotte og seje input til ‘gør-det-selv-krea-strikke-hækle-sy-reparer-sy-om-steder’. Og meget er det er faktisk vildt flot. Ikke på den der “det er flot på trods af at det er hjemmelavet”, men “flot-flot, som i smart, som i: det vil jeg også have.”

Håndarbejde er tilfredsstillende, det er billigt, det kan give dig tøj på kroppen og det kan resultere i fantastiske gaver. Så hvad er der egentlig ikke at kunne lide?

Der findes film, gratis opskrifter, bunkevis af inspiration – både på officielle sider, men også masser af blogs. Her er et ganske lille-bitte udpluk. Del meget gerne flere.

www.hendesverden.dk/handarbejde – små film, hvor man kan lære de grundlæggende principper – ret, vrang, luk af, tag ud, tag ind etc.

http://www.garnstudio.com/ masser af gratis strikkeopskrifter
www.noerkleriet-garn.dk /flotte opskrifter, købt af garn
http://karenklarbaeksverden.blogspot.dk/ inspirererende blog
http://pusteblomster.blogspot.dk/ inspirerende blog
http://stinehoelgaard.blogspot.dk/ inspirerende blog
http://pralerier.blogspot.dk/ inspirerende blog
http://bjoernemor.blogspot.dk/ inspirerende blog

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf