Efter at jeg er begyndt at lave kompost, har jeg sparet det ene af mine to affaldsstativer væk. Indrømmet, det er ikke mange penge om året, jeg sparer, men mange bække små…

I komposten smider jeg alle rester af rå grøntsager, æggeskaller, visne blomster, kaffegrums og haveaffald. Med et par stikninger (at vende det rundt) om året, har jeg altid lækker gødningsholdig jord til mine bede – og det behøver jeg så heller ikke at købe – eller bruge kræfter på at slæbe hjem fra planteskolen.

 

Læs mere om, hvordan du laver din kompost her:

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf