Klimaudfordringerne har været her længe, men nu hvor elpriserne stiger til himmels, har de fleste af os nok en større motivation for at ændre på vanerne – f.eks. omkring vasketøjet.

Det helt oplagte er selvfølgelig at undgå tørretumbleren. Bor man i hus er det på høje tid at få etableret en tørresnor et solrigt sted.
Bygerne går og kommer og derfor har jeg etableret tørresnore i vores carport – så kan jeg hænge vasketøjet op under tag, og tage afsted uden, at bekymre mig om dagens vejr.
Mange af os har vænnet os til at vaske tøjet, hver gang vi har haft det på. Men er det egentlig nødvendigt? Måske kan en pletrens gøre det eller en luftning – overvej, hvad er egentlig er nødvendigt.

Fyld også vaskemaskinen helt op – reglen er at du skal kunne have en lodret hånd over vasketøjet inde i tromlen uden at du det presser tøjet ned.

Er vaskemaskinen gammel er det måske nu, du skal skifte den ud til en mere energivenlig model. De penge, du sparer i el kan hurtigt være tjent ind.

Endelig giver det god mening at holde øje med elpriserne – de varierer i løbet af døgnet. Typisk er de tidlige morgentimer billigst. Tjek det bl.a. på app’en Elspotpriser

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf