Det er fantastisk, hvordan teknologien kan hjælpe en med praktiske ting i dagligdagen. Jeg har gennem længere tid været fast bruger af en række gode apps. Hermed min anbefaling.

Reshopper.com – ved at bruge lokationen på din smartphone kan du på reshopper.com købe/sælge brugte ting til børn i dit lokalområde. Søg f.eks. på flyverdragt og få alle dem vist, der er indenfor en radius af 10 km.

etilbudsavisen. Søger du tilbud på øl, økologisk kød eller bleer. Så tjek via etilbudsavisen de bedste tilbud i dit lokalområde.

For Resten. Forbrugerrådets app om rester. Her taster du den rest ind du har i køleskabet og app’ en giver dig forslag til, hvordan du kan bruge den.

Holdbarhed. FDB’s app der hjælper dit til at finde ud af, hvor længe dine fødevarer kan holde sig.

Benzinpriser. Benzinpriser varierer rigtig meget – afhængig af tid og sted. Tjek benzinpriserne på tankene i dit nærområde.

DBA. Klassiker, hvis du skal finde brugte cykler til sommerhuse, eller sælge de gamle ting fra loftet.

Trendsales – her har jeg købt og solgt alt fra sikkerhedssko til voksiposer, mærkevaretøj,  tasker og smykker.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf