Godt med babyolie

Godt med babyolie

Babyolie er et virkelig billigt og godt skønhedsprodukt – og det kan bruges til meget. Jeg tager et par dråber i håndfladerne, og smører kroppen ind, når jeg har været i bad, om vinteren giver jeg især de tørre skinneben en omgang, jeg fjerner øjenmake-up med den, jeg smører neglebåndene på hænder og fødder ind i den, giver øjenbrynene en omgang, fødderne får en ekstra tur inden jeg skal sove, jeg bruger den til læberne i en snæver vending og når jeg skal massere min datters ømme skuldre eller fødder. Det fåes til godt 100kr. literen, hvorimod prisen nemt kan være den ti-dobbelte for mærkevareolier med duft.

Se andre billige skønhedstips her: https://nojsom.dk/category/skonhed-personlig-pleje

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Hej Trine

    Hvem producerer din anbefalede babyolie? Og hvor har du købt den?

    Mvh Gitte

    1. Hej Gitte – jeg køber ikke et bestemt mærke – men går efter økologisk/svanemærket – de fleste supermarkeder har dem – bl.a. Netto, Rema – men også Matas etc. VH Trine

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu