De pipler frem de gode historier om folk, der ændrer vaner.

En af mine kolleger i mit kontorfællesskab fortalte i dag om en gruppe veninder, der har besluttet at lave en graviditetskasse med det tøj, som man kun kan gå i i de  ni måneder man er gravid. Det er tøj med ekstremt stor talje, tunikaer med masser af luft og sådanne ting. Man vil gerne være smart når man er gravid, men gider ikke bruge en formue på det.

Så de driftige damer lavede en kasse, og giver nu den videre til den næste der er gravid, der giver den videre igen. Eneste regel er at man supplerer kassen med ét styk nyt lækker tøj til den næste. Smart, ikke?

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf