Værtindegave Bodyscrub

Værtindegave Bodyscrub

Bente fra København har sendt mig denne opskrift på bodyscrub med kokosolie, rørsukker & lime. Den kan bruges af en selv eller som en god personlig og billig værtindegave.
Køb kokosolie i fast form i helsekostforretninger (indimellem på tilbud i Netto).
Fyld et glas (der er stort nok til, at man kan få hånden ned i) med kokosolie, rørsukker og i dette tilfælde lime. Der kan også bruges appelsiner, citroner, grape, rosenblade, krydderurter eller lign.
Dufter helt fantastisk og huden bliver silkeblød.
Ved brug i badet, ‘graves’ blot ned i glasset, så ingredienserne blandes. Skrub huden godt igennem. Eneste, der skal samles op bagefter er limestykker eller hvilken ingrediens, man nu har brugt.

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Denne her “opskrift” er præcis hvad jeg har brug for. I den sidste tid har der været mange fødselsdage og lignede og nu er kontoen flad. Men der er stadig fødselsdage lige om hjørnet. Så denne her gave ide skal jeg da brug!
  Tak for det

 2. Hej.
  Det lyder rigtig lækkert – har selv prøvet at lave det før og det er som om det bare er dejligere når man selv har lavet det, 🙂
  Jeg har brug for hjælp til at lave en lignende ansigts-scrub. Jeg bruger normalt en lækker en fra Suki skin Care men den er også ret dyr. Så jeg har prøvet at eksperimentere, – Ingrediensens er rørsukker og citrongræs ekstrakt. Rørsukker har jeg og nu har jeg fundet citrongræs på dåse ved Netto —- men hvad skal de blandes i???? Det duer jo ikke med olie for det er for fed for huden i ansigtet. Måske med en billigere dagcreme, der kan vaskes af??? Nogen forslag?.

  Hilsner Maria

  1. Vi sender udfordringen afsted og håber, du kan få lidt hjælp, Maria!

 3. Jeg bruger honning i min. Det vaskes nemmere af end man tror.

 4. Jeg vil mene, du godt kan bruge olie! Du skyller jo massen af bagefter og kan evt. “tørre” over med en vaskeklud. Der er folk der bruger olie som ansigtsvask, særligt om aftenen fordi olivenolie har en rensende effekt.
  God fornøjelse!

  PS: Jeg har skaffet mig en Diva Cup (menstruationskop), genialt! Billigere på det økonomiske og milljømæssige regnskab og meget nemmere: (1) Tømmes morgen og aften, så resten af dagen bekymrer du dig ikke om din menstruation. (2) Ingen bekymringer om du nu har nok “udstyr” i skabene eller med i tasken til at komme igennem dagen, og deraf pludselige ture til supermarkedet og betale fuld pris. (3) Toiletspanden skal ikke tømmes så ofte
  http://www.netspiren.dk/pl/Naturlig-hudpleje-Hygiejneartikler-Divacup-1401.aspx

 5. Hej Maria,

  Til ansigtsscrub vil jeg bruge lidt olie og også lime saft. Så for du også en peelende effekt fra limesaften. Honning lyder også lækkert. Tror bestemt at jeg vil eksperimentere med:

  Rørsukker
  Lime
  Lidt olie
  Lidt honning

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu