Jeg har fået den dejligste mail fra Lone, der i julegave forærede sit barnebarn Nanna et symaskinekursus, så hun kunne lære at sy. Læs her, hvad hun skriver:

“Jeg forærede mit barnebarn Nanna et symaskinekursus i julegave.

Det var en formel information med angivelse af indhold og underviser (mig), bestående af 10 klip af en times varighed med en afsluttende eksamen og efterfølgende diplom. Kurset bestod af en basisdel med at tråde, spole, skifte nål, vælge stinglængde og –type.

Denne del blev repeteret hver gang vi havde kursus – typisk 2 timer ad gangen. Og så lærte hun at bruge metoderne. Syede dukketøj, en bluse til sig selv, en grillhandske, brødkurv etc.

Afslutningsvis kom hun til eksamen i basisdisciplinerne.”

Lone fik lært Nanna at sy og fik samtidig en aktivitet at være sammen om. Jeg synes det er en vildt godt idé.

Har du overvejet, at du også kan give gaver, der øser ud af den viden, du har?  Selv har jeg f.eks. jævnligt givet gaver i form af kurser til familiens ældre i brug af Skype, Ipad, Facebook og så videre.

Eller er der noget, du kunne ønske dig, at dine venner eller familie kunne lære dig? At lave farmors leverpostej, venindens geniale lagkage, at beskære træer, at holde høns?

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf