“Jeg er så gammeldags, at jeg er opdraget med værtindegaver. Før var det altid buketter, chokolade, dyre pestoer osv. Men nu laver vi – jeg og drengene – i høj grad selv selv vores værtindegaver, dvs. vi laver små og store flasker med hyldeblomstsaft, syltetøj alt efter sæson  – og en æblegele kan man altid lave af et par gode æbler. Vi gemmer vores glas og flasker, supplerer evt. med gode tilbud i Søstrene Grene eller Tigerbutikker og har altid nogle mærkater liggende til at sætte på med en angivelse af indhold og årstal.

Nyt hit i værtindegave pt. er papirklip, som den yngste på syv år laver i en masse mønstret papir, som kan fås samlet i en blok i Tiger. Alternativt kan man gemme pænt papir man selv har fået gaver i og bruge det. Vi  sætter dem i billige rammer fra Ikea, som jeg har købt nogle stykker af til at have liggende. En god gave kan også være at indramme blomster, børnene selv har plukket, som man har presset først på en baggrund af pænt papir.  Papiret laver vi også ‘hipster-julepynt’ af, som vi har med som gaver i december. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ikke blev glade for vores gaver.”

Forfatter og journalist Bente Dalsbæk.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf