Ti kilo brombær ligger nu i fryseren til vinterens smoothies. Tak kære gavmilde brombærhegn for gratis at vitaminisere vinteren. Frysning af sensommerens goder er et must – vitaminerne holder…. og samtidig blir jeg aldrig syg… 7-9-13…. Æblerne ryger også i fryseren til smoothies og mine figner – og alt det andet gode lækre naturen byder på her på Langeland, hvor jeg bor – og alle andre steder. Lisbeth Kristine Cedray, Tullebølle.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf