Forleden skulle jeg sætte min datter af på stationen i Ringsted – her blev hun mødt af sin morfar, der fragtede hende trygt videre til juleferien på Fyn. På vej hjem faldt mine øjne på et stort NIKE-skilt og da min søn manglede nye løbesko svang jeg ind på en p-plads foran. Og det viste sig ikke bare at være en NIKE-butik, men et NIKE-Outlet. Og for at det ikke skal være løgn, så er Ringsted åbenbart ved at blive en ‘outlet-city’. I hvert fald er her mærkevarebutikker med Hugo Boss, Calvin Klein, Wolford, Samsøe & Samsøe, Levis, Noa Noa,Le Creuset, Holmegaard og mange flere. 28 i alt faktisk.

Butikkerne  sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne – 30-70% under prisen. I modsætning til hvad man måske tror, så er her  ingen gamle papkasser eller støvede lagerhaller. Butikkerne er flotte og har fuld retur- og/eller bytteret – og så er der åbent hver dag – også om søndagen. Så måske var det en idé at tjekke det ud.

www.ringstedoutlet.dk

Outlet Ringsted

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf