Samlino sammenligner priserne

Samlino sammenligner priserne

Det er ikke min yndlingsbeskæftigelse at tjekke, om jeg har det billigste bredbånd eller den bedste forsikring. Men jeg gør det af og til, for jeg ved, at der er så nemme penge at hente. Første gang jeg gjorde det, fik jeg nøjagtig de samme forsikringer til 6.000 kr.mindre om året end hidtil. Nu er der kommet et redskab, der gør det lettere. Samlino.dk hedder det og det er en gratis, uafhængig markedssammenligning på en række produkter. Der er gode guides og overskuelige spørgsmål/svar. Samlino tjener penge på de kunder, de skaffer til selskaberne, så de har ikke interesse i at fremhæve et selskab for et andet. Sæt en søndag eftermiddag af til det og hent i tusindvis af kroner – formentlig!
www.samlino.dk

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Lige den der side kendte jeg ikke. Men jeg skal da helt sikkert have tjekket op på nogle flere priser så! 🙂 Min kæreste havde dog god erfaring med finde en billig bilforsikring på forsikringsportalen, hvor vi endte med at spare næsten halvanden tusinde kroner om året 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu