Jeg er typen, der forhandler mine forsikringer ca. hvert andet år. Det tager tid, men det er måske den bedste timeløn, du nogensinde får. Jeg satte i sidste uge 1 time af til at gennemgå mine forsikringer og har fået tilbud fra et par konkurrerende forsikringsselskaber. Jeg er den (over?) forsikrede type, så jeg har både sundheds-, villa-, rejse-, indbo- og alle mulige andre forsikringer, som jeg hidtil har betalt 24.000 kr. for om året. Nu får jeg helt det samme og endda med lidt lavere selvrisiko til knapt 18.000 årligt. Det er en skattefri besparelse på 6.000 kr. eller hvad der svarer til 500 kr. om måneden – og det er vel at mærke år efter år.

Sæt en eftermiddag af, og tjek dine forsikringer. Hvad er du forsikret for, og hvad er nødvendigt? Kontakt så et konkurrerende forsikringsselskab, og spørg dem, om de vil give en god pris, hvis du til gengæld skifter selskab? Det vil de gerne, og som regel er det tilbud, de kommer med, bedre end det du har. Den første gang jeg gjorde det, gik jeg som tidligere nævnt fra 25.000 årligt i forsikringsudgifter til 18.000. For nøjagtig den samme dækning. Det er 7.000 skattefrie kroner år efter år efter år. Godt nok mange penge.

Så hvad gør man?

  • Sæt et par timer af en eftermiddag, hvor det regner tjek dine nuværendeforsikringer. Hvad har du, hvad er du forsikret for, og hvad har du brug for?
  • Kontakt så et par konkurrerende selskaber, og spørg dem, om de vil give en god pris, hvis du skifter selskab? Det vil de gerne, og som regel er det tilbud, de kommer med, bedre end det du har. Den første gang jeg gjorde det, gik jeg som tidligere nævnt fra 24.000 årligt i forsikringsudgifter til 18.000. For nøjagtig den samme dækning. Det er 6.000 skattefrie kroner år efter år efter år. Godt nok mange penge.
  • Skift, hvis ikke dit nuværende selskab kan tilbyde det samme – det nye forsikringsselskab ordner som regel det meste papirarbejde for dig.

God arbejdslyst.