Rema 1000 har som den eneste kæde afskaffet flerstykstilbud for at bekæmpe madspild. Og de gør endnu mere. Masser af lækker frisk frugt og grønt kasseres hos avlerne allerede inden det kommer i butikkerne – problemet er at det er blevet almindeligt at sælge frugt og grønt efter stykpriser. Men stykpriser kræver ens størrelser på varen, så du er sikker på at få, hvad du har betalt for. Men f.eks. har  hvidkålshoveder ikke altid den samme størrelse, men et stort koster det samme som et lille og dermed bliver de små ikke solgt og ender i skraldespanden.

Derfor sælger Rema1000 nu frugt og grønt efter vægt – støt dem i det.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf