Farv selv hår. Jeg er helt ødelagt efter jeg i aftes prøvede at tælle sammen, hvor mange penge jeg har brugt hos frisøren de sidste ca. 20 år. Ja, jeg har altid være forfængelig med mit hår og klippes skal det selvfølgelig, men jeg har også fået det farvet. Hos en af byens dyreste frisører og det har været flot. Men også piv-dyrt. Omkring 150.000 kr. har jeg nok lagt i den lækre salon i Indre By. En dag talte jeg med en veninde, der sagde at hun altid farvede håret selv. Naiv eller dum. Kald dmighvad du vil, men det er aldrig faldet mig ind, at man kunne det, selvom jeg da godt har set, at Matas har hylderne fyldt med hårfarveprodukter.

Men prøves skulle det. Først en lille bitte tester, så jeg kunne se om jeg var allergisk. Og i går gik jeg så ’all-in’ – lige her op til ferien, hvor jeg stikker halen mellem benene og er væk i tre uger, så var der tid til at redde det, hvis det gik helt galt. Men jeg er overrasket over, hvor let det var, hvor pænt det er og hvor billigt. Omkring 100 kr. kostede det.

Og ja, det er da noget giftigt stads – men det er frisørens jo også. Det er en alvorlig post på mit budget, jeg har sparet i årene der kommer. Og jeg er allerede begyndt at tænke over,hvad jeg skal bruge alle de penge til jeg nu har sparet fremover…