To gange om ugen skrubber jeg hele min krop i en grød af olivenolie og kaffe. Efter at jeg er begyndt på det, har jeg slet ikke brug for bodylotion mere. Min hud er altid helt glad og blød. Her er hvad jeg gør:

 Tag en lille skål og hæld 2 dl. olivenolie (gerne den billige fra Netto) i. Fyld op med kaffe (gerne den allerbilligste). Rør rundt til du har en ensartet grød. Smør på hele kroppen og begynd at skrubbe. Hvis man lader blandingen sidde i få minutter virker det endnu bedre.
Jeg vil aldrig kunne leve uden mine (meget billige) skrubbe-ture.
Rikke Juul. Psykolog

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf