Et halvt løg, et stykke ingefær, resten af en chili. Lidt gær og en kvart bouillon-terning.

Alt sammen rester, der kendetegnes ved, at man som regel kun bruger lidt af dem og i gamle dage (mine gamle dage) røg resten ud. Nu har jeg i stedet lavet en lille bøtte i køleskabet, hvor jeg putter de små rester ned. Når jeg så laver mad, kigger jeg altid i bøtten, om der er noget, jeg kan bruge, så det aldrig bliver for gammelt.

Mad af rester.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf