Mad af rester

Mad af rester

Et halvt løg, et stykke ingefær, resten af en chili. Lidt gær og en kvart bouillon-terning.

Alt sammen rester, der kendetegnes ved, at man som regel kun bruger lidt af dem og i gamle dage (mine gamle dage) røg resten ud. Nu har jeg i stedet lavet en lille bøtte i køleskabet, hvor jeg putter de små rester ned. Når jeg så laver mad, kigger jeg altid i bøtten, om der er noget, jeg kan bruge, så det aldrig bliver for gammelt.

Mad af rester.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Jeg tænker at der kan blive et super spændende madbrød ud af de krydderier, hvis blot du har modet til det.
    Eller brug krydderierne til dhal og bag et hurtigt brød til. Det kan kun blive godt 🙂

  2. Efter et luksusliv med lam både torsdag, fredag, lørdag og søndag var der 100 g lam tilbage. Det blev sammenkogt med broccoli, løg, hvidløg, tørret abrikos, cherrytomater og lidt god olie. Blev en meget lækker ret (og meget billig), som hverken smagte af rester eller af det, jeg har spist de sidste par dage.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luk menu