Smykker er ikke det billigste, men hvis man nu simpelthen bare elsker smykker, så er her et fif til, hvordan man kan få skønne smykker til en billigere pris. Jeg tjekker jævnligt auktionerne på nettet – jeg indrømmer, at jeg er glad for dyre sten – diamanter og safirer især. Her er der ofte rigtig gode køb at gøre – især hvis man går efter smykker, der konsekvent er rigtig gammeldags eller totalt yt i deres til. Jeg køber de sten, som jeg kan se er af god kvalitet og som er forholdsvis billige. Herefter samler jeg sammen og engang imellem belønner jeg mig selv med en rigtig fed ring eller vedhæng en guldsmed, som efterhånden har lavet en del ting til mig.

Ringen på billedet er lavet af store diamanter, som jeg fik for en slik på auktion.

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf