Indrømmet – jeg går ikke meget op i skønhedsprodukter. Min fornemmelse siger mig, at meget af det er tom luft og at rens og fugt er de mest afgørende skønhedstips. Jeg vil hellere bruge mine penge på noget andet.

Men jeg ved, at mange kvinder går op i cremer, rynker og nye trends og tips indenfor skønhedsverdenen. Må jeg ikke bede jer om at følge med hos bl.a. Charlotte Torpegaard – skønhedsekspert og bestsellerforfatter til bogen: ”Skønhed kommer indefra – men lidt læbestift skader jo ikke”. Hun har masser af gode og billige,  ja endda gratis tips til at se skønnere ud i hverdagen – og det vil vi jo alle.

Her følger et par af Charlottes gratis råd:

Røde øjne?
I stedet for din sædvanlige sorte mascara, så prøv en mørkeblå. Den vil få det hvide i dine øjne til at syne klarere og hvidere. Øjendråber kan også klare problemet.

Hængt kat?
Brug din concealer rigtigt. Et lille dab i de inderste øjenkroge og i næsefolderne vil øjeblikkeligt give dit ansigt et løft.

Tømmermænd i huden?
Lidt ansigtsmotion kan gøre underværker. Bevæg på skift kæber, mund, øjenparti, næse og pande. Bedstemors gamle tip om at nive lidt i kinderne er heller ikke at kimse af.

Tør over det hele?
Drik masser af vand, gerne med økologiske agurkeskiver eller fint skrællede citrusskaller i.

En uvelkommen bums?
Hent en isterning i fryseren og tryk den mod bumsen et øjeblik. Gentag 3-5 gange, til hævelsen har fortaget sig. Dæk derefter med lidt concealer.

Små øjne?
Brug en øjenvippebukker og en masse mascara. Du kan gøre meget med mange lag mascara på de øverste og nederste vipper.