Det er sjovt at lave græskarmænd – men ærgerligt at smide kødet og kernerne ud. Det kan sagtens bruges.

500 gr. græskarkød
2 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. rosmarin
1/2 tsk koriander
1 liter bouillon
1 dl. piskefløde

Sauter det grofthakkede græskarkød i olie sammen med løg, hvisløg og rosmarin. Tilsæt bouilon, og lad koge i 15 minutter. Tilsæt piskefløde og kog i 5 min. Blend suppen. Smag til med salt, peber og evt. æbleeddike. Kød fra store græskar er ikke de mest smagsgivende, så giv den gas med krydderierne. Rist bacon i små tern gyldne på panden og server som tilbehør.

Græskarkernerne skal befries for kødet og tørre på et viskestykke natten over. Put lidt olie på panden og rist dem gyldne. Dejlig snack!

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf