Hvor længe kan frysevarer holde sig:

 

Ting kan i princippet ikke blive for gamle i en fryser, men kvaliteten forringes væsentligt efter en periode.

Her er den anbefalede holdbarhed:

 

Bær: 10-12 måneder

Oksekød: 10-12 måneder
Vildt: 6-8 måneder

Svinekød: 4-6 måneder

Hakkekød: 4 måneder
Brød, bagværk: 3 måneder
Færdigrettet: 3 måneder
Fisk: 3 måneder

Indmad: 2 måneder
Røgede pøler og fed fisk: 1 måned

 

Gratis e-bog
Vil du lave billig, klimavenlig

- og lækker mad?

Så download min e-bog med 9 tips

Billig mad er ikke ensbetydende med dårlig mad. Med mine 9 tips, kan du spare i hundredevis af kroner på madlavning måned efer måned uden at gå på kompromis med kvalitet eller sundhed. Download e-bogen og jeg sender dig efterfølgende løbende relevant information og inspiration til en nøjsom livsstil.

Tak for din tilmelding. Du finder min e-bog til download her: https://nojsom.dk/wp-content/uploads/2022/10/9-ideer-til-et-billigt-og-klimavenligt-koekken.pdf